لیست اختراعات مهرداد محمدي
سنسور تمام اتوماتيك از بين برنده هيدرات در خطوط انتقال لوله گاز
براي تهيه نمونه هاي كالباس، درون كاسه ميني كاتر داراي ظرفيت 10 كيلوگرم، 60 درصد گوشت قرمز و 5/1 درصد نمك را ريخته و در دماي oC10-8 به مدت 4-3 دقيقه در سرعت 1800-1700 دور در دقيقه مخلوط مي كنيم تا پروتئين هاي محلول در نمك استخراج شوند، به اين مخلوط مقدار روغن مورد نياز، نيمي از يخ مورد نياز، 4/0 درصد پلي فسفات سديم، 05/0 درصد اسيد آسكوربيك، 120ppm نيتريت سديم، 72/0 درصد ادويه و 1 درصد سير را به مخلوط درون كاسه كاتر اضافه مي كنيم. سپس مقدار نشاسته اصلاح شده مورد نياز را به صورت محلول20% و باقيمانده يخ را به خمير درون كاتر اضافه و به مدت30 ثانيه با سرعت متوسط مخلوط مي كنيم. در ادامه، 2 درصد شير خشك و در صورت نياز 5 درصد آرد گندم افزوده مي شود و عمل مخلوط كردن در سرعت بالا و در دماي پايين تر از oC 12 ادامه مي يابد. سپس خمير به دستگاه پركن منتقل و در 2 نوع پوشش از جنس سلولزي و پلي آميدي با قطر 90 ميلي متر پر مي شود. عمل پختن در اتاق پخت با استفاده از بخار آب به مدت 5/2-2 ساعت و تا رسيدن دماي دروني فرآورده به oC 78-72 ادامه مي يابد. بعد از آن، فرآورده در زير دوش آب سرد تا دماي oC20 خنك مي گردد. فرآورده هاي پر شده در پوشش هاي سلولزي بعد از يك شب نگهداري در سرد خانه oC 4-0، مجدداً وزن مي شوند تا افت پخت در آنها تعيين گردد.
مكمل رشد بلدرچين ژاپني بر پايه نانواكسيدروي و روي-متيونين، تركيباتي از اقلام غذايي ويژه هستند كه به تغذيه بلدرچين ژاپني اختصاص دارند. به¬دليل زيست¬فراهمي بالا، استفاده از اين مكمل¬ها در تغذيه بلدرچين منجر به بهبود فاكتورهاي پرورشي (كاهش ضريب تبديل غذايي، افزايش رشد و توليد و..) و افزايش قدرت بقا و توان جذب مواد مغذي از خوراك مي¬شود. مواد تشكيل دهنده مكمل¬هاي رشد اين اختراع شامل سولفات آهن، سولفات مس، يدات كلسيم، پرميكس سلنيوم، سولفات منگنز، نانواكسيد روي يا روي-متيونين و سبوس گندم است كه بر اساس احتياجات بلدرچين فرموله شده و از مكمل¬هاي مذكور به ميزان 2 كيلوگرم در يك تن جيره استفاده مي¬شود. در اين مكمل¬ها از اشكال داراي قابليت جذب بالاي عناصر استفاده شده است و ذرات اكسيدروي كوچكتر از 50 نانومتر به ميزان 57/1 درصد از مكمل رشد بر پايه نانوذرات اكسيد روي را تشكيل مي¬دهند و در مكمل رشد بر پايه روي-متيونين از عنصر روي تركيب شده با اسيد آمينه متيونين به ميزان 4/10 درصد استفاده شده است.
خلاصه: با استارت خوردن خودرو برق سيستم تامين و سنسور روشن مي گردد. به عنوان ورودي برنامه، علائم حياتي بدن راننده از قبيل ضربان قلب توسط دستگاه اندازه گيري ضربان قلب كه برروي كمربند ايمني به صورت ريلي تعبيه شده ، ميزان تعداد پلك ها و ميزان درجه حرارت بدن راننده توسط دوربين تعبيه شده بر روي آيينه وسط خودرو، ميزان فشار خون از دست چپ (روي شريان زنداعلي) به عنوان داده ها اوليه وارد سيستم شده و پردازش مي شود. اگر ميزان اطلاعات طبيعي باشد، سيستم راننده را نرمال مي داند. در غير اين صورت طبق برنامه ريزي كه از قبل شده است سيستم سه خطاء را نشان مي دهد و به همراه اطلاعات دريافتي از جي پي اس خودرو كه به صورت آن لاين مي باشد، ابتدا راهنماي سمت راست خودرو را هم زمان با لوگو طراحي شده ، براي هوشياري رانندگان بعدي و سپس دستور كاهش سرعت خودرو، با تاثير مستقيم بر سيستم فرمان خودرو و سيستم ضد قفل خودرو را مي دهد. اگر راننده پس از گذشت 2 دقيقه سيستم را به صورت دستي خاموش نكند، يك پيام كوتاه حاوي موقعيت جغرافيايي و پلاك خودرو را براي نزديك ترين واحد اورژانس و پايگاه راهنمايي و رانندگي ارسال مي كند تا در كوتاه ترين زمان ممكنه بررسي گردد.
خلاصه اختراع: در صنعت براي كشيدن و جدا كردن بولبرينگ از شفت از بلبرينگ كش استفاده مي كنند . كه براي هربولبرينگ يك بولبرينگ كش مخصوص و هم اندازه آن بولبرينگ مي سازند. كه نه تنها از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نمي باشد بلكه سرعت كاربسيار پايين مي ايد . دستگاهي كه طراحي كرده ايم اين توانايي را دارد كه تمامي بولبرينگ ها در سايز هاي مختلف را از درون شفت در بياورد و يك نمونه بسيار جديد از نظر طراحي و ساخت مي باشد . اين بولبرينگ كش از يك بدنه استوانه ي به طول ٢٠ سانتي متر ساخته شده كه يك قسمت در وسط براي اتصال به گيره و درون استوانه يك قسمت شيار دار طراحي شده كه قسمت چنگكي شكل درروي آن چفت مي شود . قسمت جنگكي شكل كه بولبرينگ را مي گيرد از دو قسمت جدا شوند ساخته شده و يك پيچ قدرت كه از پشت استوانه بسته مي شود و باعث درآوردن بولبرينگ از دورن شفت ميشود
نانوتكنولوژي به مواد و سيستم هايي مربوط مي شود كه ساختار و اجزاي آن به دليل ابعاد نانومتري، خواص، پديده هاي فيزيكي، شيميايي و بيولوژيكي، رفتار جديدي را نشان ميدهند. مواد داراي اندازه ذره نانومقياس در حوزهاي بين اثرات كوانتومي اتمها و مولكول ها و خواص توده قرار مي گيرند. با توانايي ساخت و كنترل ساختار نانوذرات مي توان خواص حاصل را تغيير داده و خواص مطلوب را در مواد طراحي كرد. نانو تكنولوژي هم اكنون در حال متحول كردن زندگي بشر است و در صنايع تحول زيادي ايجاد نموده و پيش بيني مي شود اين روال با سرعت بيشتري طي سالهاي آتي ادامه يابد. از جمله حوزه هايي كه نانو تكنولوژي در آن وارد شده است ، صنايع بالادستي نفت است كه مطابق تعريف از اكتشاف تا قبل از پالايشگاه را شامل مي شود. مركز مطالعات تكنولوژي شريف در نظر دارد طي يك سلسله گزارشات، كاربردهاي متنوع نانو تكنولوژي را در صنايع بالا دستي ارايه نمايد. اين گزارش به كاربردهاي نانو مواد در گل حفاري مي پردازد.
موارد یافت شده: 12